Mikkelin kaupungin liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalvelut

Languages Search
Suomeksi På svenska

Muista päivittää selaintasi jotta linkit aukeavat!

 

Lue nämä ohjeet huolellisesti läpi ennen kuin aloitat ilmoittautumisen, kiitos.Liikuntapalvelut

1. Valitse Ryhmät -välilehti. Pääset selaamaan kaikkia tarjolla olevia ryhmiä eri valikoista. Voit myös kirjoittaa Hae ryhmiä -kenttään esim. kuntosali. Etusivulla näkyy vain osa ryhmistämme!

2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumislomake. Lomake kysyy kaikkien osallistujien henkilötiedot. Mikäli ilmoitetut henkilötiedot ovat eri kuin konserttiin/näytökseen saapuvan, tästä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

3. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan osallistumismaksun. Ilmoittautumisen yhteydessä on suositeltavaa maksaa kurssisi verkkopankkitunnuksillasi (varaa valmiiksi esille) tai myöhemmin lähettämämme linkin kautta. Viimeisenä vaihtoehtona voit käydä suorittamassa maksun myös suoraan kaupungin kassaan virastotalolle.


4. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle. Ryhmistä ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä materiaalia. Liikuntapalveluista otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut kurssipaikan varasijalta.
 

Lisätietoja:

  • Erityisliikunnanohjaaja Matti Poutiainen, 044 794 2406
  • Liikunnanohjaaja Paula Åhman, 044 7945485
  • Uimahallien vesiliikuntaryhmät: hallimestari Virpi Lahti, 044 794 2444.
  • etunimi.sukunimi@mikkeli.fi


Tervetuloa liikkumaan! 


Hulivilikarnevaalit

1. Valitse Ryhmät -välilehti. Valitse pääluokista Hulivilikarnevaali ja aineista Konserttiliput. Voit myös kirjoittaa Hae ryhmiä -kenttään esim. Hulivilikarnevaali.

2. Valitse henkilöiden määrä. Huomioithan, että voit ostaa enintään 5 lippua yhdellä ostolla.

3. Täytä lomakkeeseen ostajan etu- ja sukunimi, sekä maksajan tiedot. Maksajan tiedot tulee täyttää, jotta verkkopankkimaksu toimii.

4. Lue ilmoittautumisohjeet ja hyväksy ehdot. Paina tämän jälkeen "Lähetä ilmoittautuminen" ja pääse siirtymään maksusivustolle.

5. Pääset maksamaan lippusi verkkopankkitunnuksilla (varaa valmiiksi esille), pankkikortilla tai MobilePay:n kautta.

6. Saat lopuksi vahvistuksen maksusta ja lipuista sähköpostitse. Hulivilikarnevaalit tarkastavat liput nimellä ennen näytökseen saapumista. Mikäli ilmoitetut henkilötiedot ovat eri kuin konserttiin/näytökseen saapuvan, tästä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.
 

Lisätietoja:

  • Tuottaja Minttu Tamski, 050 512 3113
  • info@hulivilikarnevaali.fi


Tervetuloa hulluttelemaan!