Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut/ Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster

Kielet Haku
På svenska In English

Ohjeet

Nettiyhteys on suojattu. Ryhmähakua ja ilmoittautumista varten et tarvitse käyttäjätunnusta etkä salasanaa.

Palvelun etusivu

Etusivulle on poimittu muutamia ajankohtaisia ryhmiä ja tapahtumia tarjonnasta.

Ryhmät

Koko ryhmätarjonnan voit selata ja lukea kohdasta Ryhmät. Voit selata ryhmiä osaston, pääluokan ja aineryhmän perusteella.

Haku

Hae ryhmiä - toiminnolla voit etsiä ryhmiä hakusanalla (esim. ryhmän numero, osasto, ryhmän sisältö, opettaja tai paikka).

Varaukset

Lisää haluamasi ryhmät varauksiin. Jos valitsit väärän ryhmän, poista se varauksista klikkaamalla ryhmän kohdalla olevaa ruksia. Tekemäsi varaukset saat aina esille Varaukset-kuvakkeesta. Voit varata useampia ryhmiä ennen henkilötietojen lähettämistä. Jos ryhmä on jo täynnä, saat tiedon varapaikasta.

Aikaraja

Voit pitää ryhmiä varattuna tietyn ajan. Kirjoita ja lähetä henkilötiedot ennen tämän aikarajan umpeutumista. Näet ajan kulumisen Varaukset -kuvakkeesta.

Henkilötiedot

Täytä lopuksi henkilötietolomake ja lähetä tiedot. Ilmoittautuminen tehdään aina ryhmän osallistujan tiedoilla. Tarvitsemme täydellisen henkilötunnuksen maksujen valvontaa varten. Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, ilmoittaudu asiakaspalveluun. Ilmoitamme muutoksista ryhmiin usein tekstiviestillä. Varmista, että matkapuhelinnumerosi tulee oikein. Sähköpostivahvistuksen takia huolehdi, ettei sähköpostiosoitteeseesi tule kirjoitusvirhettä.

Laskutusosoitetiedot

Laskutustiedot täytetään vain mikäli maksajana on alaikäisen huoltaja tai yritys. Huoltajan ollessa maksajana tarvitsemme huoltajan täydelliset tiedot henkilötunnuksineen. Yrityksen ollessa maksajana, tarvitsemme Y-tunnuksen.

Ilmoittautumisen vahvistus

Saat lopuksi vahvistuksen ilmoittautumisestasi sekä näytölle että sähköpostiisi. Ellei sinulla ole sähköpostiosoitetta, tulosta viimeisen sivun tiedot tai ota tiedot muuten talteen. Ellet saanut vahvistussähköpostia vaikka annoit osoitteen, on sähköpostiosoitteeseen saattanut tulla virhe. Ilmoittautumisesi on silti kunnossa.

Ilmoittautumisen tarkistus ja peruuttaminen

Ilmoittautumisnumerolla ja ryhmän numerolla voit myöhemmin tarkistaa ilmoittautumisesi. Mikäli palveluntarjoaja on antanut mahdollisuuden peruuttaa ryhmiä netin kautta, voit peruuttaa ilmoittautumisesi, mikäli peruutusaikaa on jäljellä. Muussa tapauksessa halutessasi peruuttaa ryhmän, ota yhteyttä palveluntarjoajaan.

Peruutus- ja maksukäytäntö

Palveluntarjoajan omat ohjeet ryhmien peruutusajoista ja -tavoista sekä maksukäytännöistä löydät kotisivulta.