Ylöjärven vapaa-aikapalvelut

Kielet Haku

Tervetuloa ilmoittautumaan Ylöjärven kaupungin liikuntaryhmiin

Ilmoittautumisohjeet liikuntapalveluiden ohjausryhmiin 

Liikuntapalveluiden ohjausryhmätarjontaan voit tutustua tarkemmin kaupungin verkkosivuilla www.ylojarvi.fi/liikunta >Ohjattu liikunta

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

1. Mene kohtaa ryhmät ja valitse ostoskoriin ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Ryhmän tarkemmat tiedot näet valitsemalla lisätietoa -kohdan.

2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumislomake.  Jos ilmoitat lapsesi (alle 18 v.) kurssille, täytä maksajan tietoihin huoltajan kaikki tiedot. Täydellinen henkilötunnus on pakollinen tieto mahdollista laskutusta varten. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi, joten kirjoita myös sähköpostiosoitteesi huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle. 

3. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle. Ilmoitamme sinulle, jos paikkoja vapautuu.

4. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut. Ilmoittautuminen tarkistetaan kohdasta Omat tiedot.

5. Ilmoittautuminen on SITOVA. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan osallistumismaksun kurssille määrättyyn eräpäivään mennessä. Maksukäytännöt vaihtelevat ryhmittäin. Lue alta ohjeet:
- Lasten uimakoulumaksut tulee suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Maksamalla ryhmän varmistat paikan ryhmässä.
- Ylöjärven keskustan kuntosali- ja vesijumpparyhmät sekä liikuntapassiryhmät voi maksaa suoraan verkkopankin kautta tai Ylöjärven uimahallin kassalle. Vasta maksamalla varmistat paikan ryhmässä.Mikäli kurssimaksua ei suoriteta ajoissa, annetaan paikka varasijalla olevalle.
- Kurun ja Viljakkalan ryhmät voi maksaa suoraan ilmoittautumisen yhteydessä tai Kurun kirjastolla (käteisellä).
Lue tarkemmat ohjeet liikuntapalveluiden verkkosivuilta.

Maksettu kausi-/kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, mikäli yli puolet ohjauskerroista jää käyttämättä. Ylöjärven kaupungilla on oikeus hinnanmuutoksiin.

Lisätietoja ohjausryhmistä: Keskustan liikunnanohjaajat, p. 050 541 7567, Kuru-Viljakkala p. 050 565 9225.