null

Ylöjärven kaupunki

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa ilmoittautumaan Ylöjärven kaupungin vapaa-aikapalveluiden järjestämään toimintaan


RYHMISSÄMME ON HUOMIOITU TURVAVÄLIT. 

TERVETULOA VAIN TERVEENÄ!


Yleiset ilmoittautumisohjeet

 1. Mene kohtaan ryhmät ja valitse ostoskoriin ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Ryhmän tarkemmat tiedot näet valitsemalla lisätietoa -kohdan.
 2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumislomake.  Jos ilmoitat lapsesi (alle 18 v.) kurssille, täytä maksajan tietoihin huoltajan kaikki tiedot. Täydellinen henkilötunnus on pakollinen tieto mahdollista laskutusta varten. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi, joten kirjoita myös sähköpostiosoitteesi huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle.
 3. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle. Ilmoitamme sinulle, jos paikkoja vapautuu.
 4. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut. Ilmoittautuminen tarkistetaan kohdasta Omat tiedot.
 5. Ilmoittautuminen on SITOVA. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan osallistumismaksun kurssille määrättyyn eräpäivään mennessä

Lisätietoja Harrastamisen Ylöjärven mallin ryhmistä voitte kysyä suoraan harrastusten ohjaajilta.

Yhteystiedot löytyvät harrastusten lisätiedoista.


Lisätietoja liikuntapalveluiden ohjausryhmiin ilmoittautumisesta

Liikuntapalveluiden ohjausryhmätarjontaan voit tutustua tarkemmin kaupungin verkkosivuilla www.ylojarvi.fi/liikunta >Ohjattu liikunta

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan vain yhteen ohjausryhmään.

Maksukäytännöt:

 • Maksut tulee suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai uimahallin kassalle. Maksamalla ryhmän varmistat paikan ryhmässä. Mikäli kurssimaksua ei suoriteta ajoissa, annetaan paikka varasijalla olevalle. Mikäli maksutapahtuma keskeytyy, ole yhteydessä liikunnanohjaajiin p. 050 5417567.
 • Kurun ja Viljakkalan ryhmät voi maksaa suoraan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai Kurun/Viljakkalan kirjastolla (käteisellä).

Lue tarkemmat ohjeet liikuntapalveluiden verkkosivuilta.

Maksettu kausi-/kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, mikäli yli puolet ohjauskerroista jää käyttämättä. Ylöjärven kaupungilla on oikeus hinnanmuutoksiin.

Lisätietoja ohjausryhmistä: p. 050 5417567


Lisätietoja nuorisopalveluiden leireille ja retkille ilmoittautumisesta

Nuorisopalveluiden leireistä ja retkistä saat lisätietoja kaupungin verkkosivuilla www.ylojarvi.fi/nuoriso 

Leirit ja retket täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksut tulee suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Maksamalla varmistat paikan leirillä tai retkellä. Maksettu osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Ylöjärven kaupungilla on oikeus hinnanmuutoksiin. Leireille ilmoittautuneille lähetetään erillinen kysely, jossa selvitetään osallistujan tarkemmat tiedot turvallisuuden takaamiseksi.
Lisätietoja leireistä ja retkistä: nuoriso-ohjaaja Maiju Lamminmäeltä, p. 050 071 9080, maiju.lamminmaki[a]ylojarvi.fi


Lisätietoja kulttuuripalveluiden ryhmiin ilmoittautumisesta

Paikat täytetään ilmoittutumisjärjestyksessä. Kuvataidekoulu Piirrossa ryhmät on jaettu oppilaiden syntymävuosien mukaan. Mikäli lukukausimaksua ei makseta eräpäivään mennessä, vapautuu paikka seuraavana jonossa olevalle.

Lisätietoja kulttuuripalveluista p. 050 5694595.


Saavutettavuusseloste

Ajankohtaista

 • 784

  Mekatroniikka ja Dronet 7.-9.lk

  Ohjaaja: Jani Hirvinen
  Paikka: Koulutie 6
  Aika: 25.8.2021 - 25.5.2022 (Tunteja: 63.25)
  Ilmoittautuminen alkaa: 13.8.2021 10.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 31.3.2022 0.00
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 7 Vapaita paikkoja: 3