Ylöjärven kaupunki

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa ilmoittautumaan Ylöjärven kaupungin vapaa-aikapalveluiden järjestämään toimintaan

Yleiset ilmoittautumisohjeet

1. Mene kohtaa ryhmät ja valitse ostoskoriin ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Ryhmän tarkemmat tiedot näet valitsemalla lisätietoa -kohdan.
2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumislomake.  Jos ilmoitat lapsesi (alle 18 v.) kurssille, täytä maksajan tietoihin huoltajan kaikki tiedot. Täydellinen henkilötunnus on pakollinen tieto mahdollista laskutusta varten. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi, joten kirjoita myös sähköpostiosoitteesi huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle.
3. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle. Ilmoitamme sinulle, jos paikkoja vapautuu.
4. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut. Ilmoittautuminen tarkistetaan kohdasta Omat tiedot.
5. Ilmoittautuminen on SITOVA. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan osallistumismaksun kurssille määrättyyn eräpäivään mennessä

Lisätietoja liikuntapalveluiden ohjausryhmiin ilmoittautumisesta

Liikuntapalveluiden ohjausryhmätarjontaan voit tutustua tarkemmin kaupungin verkkosivuilla www.ylojarvi.fi/liikunta >Ohjattu liikunta

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
Maksukäytännöt vaihtelevat ryhmittäin. Lue alta ohjeet:
- Lasten uimakoulumaksut tulee suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Maksamalla ryhmän varmistat paikan ryhmässä.
- Ylöjärven keskustan kuntosali- ja vesijumpparyhmät sekä liikuntapassiryhmät voi maksaa suoraan verkkopankin kautta tai Ylöjärven uimahallin kassalle. Vasta maksamalla varmistat paikan ryhmässä. Mikäli kurssimaksua ei suoriteta ajoissa, annetaan paikka varasijalla olevalle.
- Kurun ja Viljakkalan ryhmät voi maksaa suoraan ilmoittautumisen yhteydessä tai Kurun kirjastolla (käteisellä).
Lue tarkemmat ohjeet liikuntapalveluiden verkkosivuilta.
Maksettu kausi-/kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, mikäli yli puolet ohjauskerroista jää käyttämättä. Ylöjärven kaupungilla on oikeus hinnanmuutoksiin.
Lisätietoja ohjausryhmistä: liikunnanohjaajat, p. 050 541 7567

Lisätietoja nuorisopalveluiden leireille ja retkille ilmoittautumisesta

Nuorisopalveluiden leireistä ja retkistä saat lisätietoja kaupungin verkkosivuilla www.ylojarvi.fi/nuoriso 

Leirit ja retket täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksut tulee suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Maksamalla varmistat paikan leirillä tai retkellä. Maksettu osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Ylöjärven kaupungilla on oikeus hinnanmuutoksiin. Leireille ilmoittautuneille lähetetään erillinen kysely, jossa selvitetään osallistujan tarkemmat tiedot turvallisuuden takaamiseksi.
Lisätietoja leireistä ja retkistä: nuoriso-ohjaaja Maiju Lamminmäeltä, p. 050 071 9080, maiju.lamminmaki[a]ylojarvi.fi

Lisätietoja kulttuuripalveluiden ryhmiin ilmoittautumisesta

Paikat täytetään ilmoittutumisjärjestyksessä. Kuvataidekoulu Piirrossa ryhmät on jaettu oppilaiden syntymävuosien mukaan. Mikäli lukukausimaksua ei makseta eräpäivään mennessä, vapautuu paikka seuraavana jonossa olevalle.

Lisätietoja kulttuuripalveluista p. 050 5694595.