Rovaniemen Harrastamisen Suomen malli

Languages Sök
Suomeksi In English

Ilmoittaudu mukaan Harrastamisen Suomen malli harrastusryhmiin! 

Harrastamisen Suomen mallin kaikki harrastukset ovat maksuttomia. Harrastustoiminta on tarkoitettu aina vain kyseisen koulun oppilaille. Ilmoittautuminen ryhmiin tulee ensisijaisesti tehdä tätä ilmoittautumispalvelua käyttäen. Palvelu on turvallinen ja käyttää salattua yhteyttä käyttäjien yksityisyyttä ja tietoja suojaten. 


Ilmoittautumisohjeet:

- Valitse sopiva harrastus ‘ryhmät’ -välilehdeltä, oman koulun ja oikean ikäryhmän kohdalta. Mikäli haluat ilmoittaa useamman lapsen, tee jokainen ilmoittautuminen erikseen.
- Klikkaa ‘Ilmoittaudu’ ja siirry Ostoskoriin. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti.
- Paina lopuksi ”Lähetä ilmoittautuminen” -painiketta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Sähköposti lähetetään osallistujan tietoihin syötettyyn sähköpostiosoitteeseen. 


Jos ryhmä on jo täynnä, voit saada varapaikan, jotka jaetaan hakijoille ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli paikkoja vapautuu. 

Omat ilmoittautumiset -välilehdellä on mahdollista tarkistaa, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut ja tarvittaessa perua ilmoittautuminen. Ilmoittautumistiedot on mahdollista tarkistaa oppilaan tai huoltajan ilmoittautumisen yhteydessä annetulla sähköpostiosoitteella. 

Kaikki harrastukset on tarkoitettu kaikille koulun oppilaille. Huoltajan on oltava yhteydessä koordinaattoriin (suomenmalli@rovaniemi.fi) mikäli ilmoittautuvalla tai ilmoittautuneella osallistujalla on jotain erityistä huomioitavaa. Koordinaattori konsultoi oppilashuoltoa, opettajaa tai soveltavan liikunnan koordinaattoria, ja mikäli nähdään, että osallistuja tai kyseinen ryhmä tarvitsee lisää tukea, myönnämme harrastuksen järjestäjälle mahdollisuuden ottaa ryhmään toisen ohjaajan. Näin pyrimme huolehtimaan siitä, että ohjaajalla on tarvittavat resurssit harrastuksen ohjaamiseen ja osallistujilla on tasavertaiset mahdollisuudet olla mukana harrastamassa. 

Ilmoittautuessa suostut henkilötietojesi käsittelyyn Suomen mallin harrastustoiminnassa, lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta löytyvästä vapaa-ajan palveluiden tietosuojaselosteesta. 

Lisätietoja Suomen mallin verkkosivulta: https://www.rovaniemi.fi/Ajankohtaista/Artikkelit/Vapaa-aika/Harrastamisen-Suomen-malli- 

Seuraa Rovaniemen harrastamisen Suomen mallia Facebookissa: Harrastamisen Suomen malli Rovaniemi


Luvat

Kuvauslupa:
Hyväksymällä kuvausluvan annat Rovaniemen kaupungille ja harrastuksen järjestävälle taholle luvan harrastusryhmässä valokuvaamiseen sekä videokuvaamiseen. Tämä ei anna lupaa tunnistettavien kuvien tai videoiden julkaisemiseen. Kuvat, joissa osallistujat eivät ole tunnistettavia, voidaan julkaista ja käyttää toiminnan markkinointitarkoitukseen edellämainittujen tahojen toimesta. Kuvaamisesta ilmoitetaan aina osallistujille ja he voivat halutessaan siitä kieltäytyä, vaikka lupa olisikin myönnetty tällä lomakkeella. Kuvausluvan voi perua kesken lukuvuoden ilmoittamalla siitä nuorisotoiminnan koordinaattorille ja harrastusryhmän ohjaajalle.

Kuvan julkaisulupa, Rovaniemen kaupunki:
Hyväksymällä kuvien julkaisuluvan annat Rovaniemen kaupungille luvan julkaista harrastusryhmässä otettuja kuvia ja videoita. Kuvia voidaan käyttää Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, esitteissä ja muissa julkaisuissa. Kuvaamisesta ilmoitetaan aina osallistujille ja he voivat halutessaan siitä kieltäytyä, vaikka lupa olisikin myönnetty tällä lomakkeella. Kuvien julkaisuluvan voi perua kesken lukuvuoden ilmoittamalla siitä nuorisotoiminnan koordinaattorille ja harrastusryhmän ohjaajalle.

Kuvan julkaisulupa, Harrastuksen järjestäjä:
Hyväksymällä kuvien julkaisuluvan annat harrastuksen järjestäjälle luvan julkaista harrastusryhmässä otettuja kuvia ja videoita. Kuvia voidaan käyttää ko. Toimijan verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, esitteissä ja muissa julkaisuissa. Kuvaamisesta ilmoitetaan aina osallistujille ja he voivat halutessaan siitä kieltäytyä, vaikka lupa olisikin myönnetty tällä lomakkeella. Kuvien julkaisuluvan voi perua kesken lukuvuoden ilmoittamalla siitä nuorisotoiminnan koordinaattorille ja harrastusryhmän ohjaajalle.

Töiden kuvaus- ja julkaisulupa, Rovaniemen kaupunki:
Hyväksymällä töiden julkaisuluvan annat Rovaniemen kaupungille luvan kuvata ryhmässä tehtyjä töitä, asettaa niitä esille sekä julkaista Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, esitteissä ja muissa julkaisuissa. Kuvia voidaan julkaista ja käyttää markkinointitarkoitukseen edellämainittujen tahojen toimesta. Toiminnan järjestäjä voi asettaa osallistujan tekemiä töitä esille tilaan tai koulun tiloihin, jossa harrastaminen järjestetään. Lupa koskee myös erillisen taidenäyttelyn järjestäminen koulun ulkopuolella tai muissa tiloissa. Töistä piilotetaan tekijän nimi tai nimimerkki. Osallistuja voi kieltää työnsä kuvaamisen tai esille asettamisen halutessaan. Töiden julkaisuluvan voi perua kesken lukuvuoden ilmoittamalla siitä nuorisotoiminnan koordinaattorille ja harrastusryhmän ohjaajalle.

Töiden kuvaus- ja julkaisulupa, Harrastuksen järjestäjä:
Hyväksymällä töiden julkaisuluvan annat harrastuksen järjestävälle taholle luvan kuvata ryhmässä tehtyjä töitä, asettaa niitä esille sekä julkaista verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, esitteissä ja muissa julkaisuissa. Kuvia voidaan julkaista ja käyttää markkinointitarkoitukseen harrastuksen järjestäjän toimesta. Toiminnan järjestävällä taho voi asettaa osallistujan tekemiä töitä esille tilaan tai koulun tiloihin, jossa harrastaminen järjestetään. Lupa koskee myös erillisen taidenäyttelyn järjestäminen koulun ulkopuolella tai muissa tiloissa. Töistä piilotetaan tekijän nimi tai nimimerkki. Osallistuja voi kieltää työnsä kuvaamisen tai esille asettamisen halutessaan. Töiden julkaisuluvan voi perua kesken lukuvuoden ilmoittamalla siitä nuorisotoiminnan koordinaattorille ja harrastusryhmän ohjaajalle.

Lehdistön kuvaus- ja haastattelulupa:
Hyväksymällä lehdistön kuvaus- ja/tai haastatteluluvan ennakkoon, helpotat kuvauslupien keräämistä. Lehdistön kuvaus- ja haastattelulupa vahvistetaan aina paperisella kaavakkella.