null

Oulun konservatorio

Kielet Haku
På svenska In English

Saavutettavuusseloste

MUSIIKKILEIKKIKOULUN OPPILAIDEN VERKKOILMOITTAUTUMINEN 

lukuvuoden 2023 - 2024 ryhmiin:

Jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen 13.3. klo 09.00 – 31.3.2023 klo 22.00 asti.

Uusien oppilaiden hakeminen 11.4. klo 09.00- 3.5.2023 klo 22.00 asti.

Oulun konservatoriossa annetaan taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista varhaisiän musiikkikasvatusta. 

Tavoitteena on lapsen luovuuden, musiikillisten valmiuksien ja itsetunnon kehittäminen. Lapsi saa myönteisiä musiikillisia elämyksiä, taitoja ja valmiuksia, jotka muodostavat pohjan hyvälle musiikkisuhteelle ja myöhemmille musiikkiopinnoille. Lapsen kokonaispersoonallisuuden kasvua tuetaan musiikin keinoin. 

Ilmoittautumisohjeet ja sivun käyttöehdot!

1. Ilmoittautuminen Oulun konservatorion musiikkileikkikoulun oppilaaksi tulee tehdä tätä verkkoilmoittautumispalvelua käyttäen. Palvelu on turvallinen ja käyttää salattua yhteyttä käyttäjien yksityisyyden ja tiedot suojaten. Vasemmalta puolelta kohdasta ”Kurssit” löydät Oulun konservatorion musiikkileikkikoulun ryhmät. Ryhmät ovat alustavia ja joitakin ikäryhmiä muodostetaan useampi ryhmä. Jatkavat oppilaat ovat etusijalla ryhmiä muodostettaessa ja uusia hakijoita sijoitetaan ryhmiin vapaiksi jääville paikoille hakujärjestyksessä aikatoiveet huomioiden. Tiedot lukujärjestyksistä ja ryhmiin pääsemisestä ilmoitetaan kesäkuussa sähköpostilla hakulomakkeessa ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. 

Opetus on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää, joten on tärkeää, että ilmoittaudutte oikeaan ikäryhmään syntymävuoden perusteella. Vain opettaja voi tehdä päätöksen poikkeuksista.

2. Valittuasi oikean ryhmän voit tehdä lopullisen ilmoittautumisen painamalla vasemmalla valikossa olevaa ”Ostoskori” -painiketta. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti (oppilaan henkilötiedot ja maksajan henkilötiedot ovat pakollisia). Lisätietoja-kohdassa voit ilmoittaa: aikatoiveen, soitinryhmien osalta 2. toiveen ja sisarusryhmien osalta ryhmään mukaan tulevan sisaruksen nimen. Ilmoita tässä myös, jos teille käy molemmat toimipisteet (Oulu ja Oulunsalo). Tarkista lopuksi vielä antamasi luvat henkilön valokuvausta ja sosiaalista mediaa koskien. Paina lopuksi ”Lähetä ilmoittautuminen” -painiketta. 

3. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen/hakemuksen onnistumisesta. 

4. Ilmoittautuessasi hyväksyt Oulun konservatorion maksuperusteet (ks. jäljempänä oleva linkki) ja sitoudut maksamaan lukukausimaksun ryhmästä, johon olet saanut varsinaisen paikan. Paikka ryhmässä varmistuu maksamalla lukukausimaksun ennen lukukauden alkua sähköpostiinne tulevan kirjautumislinkin (syyslukukaudella 4.-18.8.2023 välisenä aikana, kevätlukukaudella 3.-12.1.2024 välisenä aikana) kautta. Huoltaja luo omat henkilökohtaiset tunnukset maksun suorittamista varten.  Uusille oppilaille lukukausimaksu palautetaan kahden peräkkäisen tutustumiskerran jälkeen, mikäli oppilas ei jatka ryhmässä. Peruutukset tulee ilmoittaa mahdollisimman pian opintotoimistoon/opettajalle. 

5. Oulun konservatoriolla on oikeus lähettää ilmoittautuneille informaatiota ryhmiä, lukukautta ja Konservatorion muuta toimintaa koskien. Pidätämme itsellämme oikeuden kaikkiin lukukauden aikana tapahtuviin muutoksiin. Tarvittaessa voimme olla teihin yhteydessä esim. aikataulumuutoksen, tunnin peruutuksen, maksujen, ryhmämuutosten tai oppilaaseen liittyen. 

6. Oulun konservatorion musiikkileikkikoulun oppilaat maksavat kustakin oppilaspaikasta lukuvuoden alussa määritellyn lukukausimaksun. Ryhmään ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti koko lukuvuodeksi, mutta maksu tapahtuu erikseen syys- ja kevätlukukaudesta. Maksuperusteiden ehdot ovat luettavissa tästä linkistä (pdf-tiedosto, avautuu uuteen ikkunaan). 

7. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan 3.5.2023 jälkeen. Lukuvuoden 2023-2024 ryhmät muodostetaan tähän mennessä saapuneiden hakemusten perusteella. Seuraavan kerran on mahdollista hakea 7.8.2023 klo 9:00 - 31.1.2024 klo 22.00 välisenä aikana. Vapautuneesta paikasta  ilmoitamme joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Tarkempia tietoja voit kysyä Konservatorion opintotoimistosta tai opettajilta:

OULUN KONSERVATORION OPINTOTOIMISTO:

Käyntiosoite: Leevi Madetojan katu 1, 90140 Oulu  

Postiosoite: PL 20, 90015 Oulun kaupunki 

Toimisto avoinna arkisin: ma klo 12 -15, ti - pe klo 9.00 - 15.00 

Merja Välkkilä  puh.  044 703 9160  opintosihteeri 

merja.valkkila[at]ouka.fi 

Varhaisiän musiikinopettajat:   

Taru Ylitapio puh.   044 703 9176    taru.ylitapio[at]eduouka.fi 

Hanne Pekki     puh.  040 5123227    hanne.pekki[at]eduouka.fi