Mikkelin kaupungin liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalvelut

Kielet Haku
På svenska In English

800002 Hulivilielokuva: Onneli ja Anneli ja Nukutuskello

Onneli ja Anneli saavat naapureiltaan Tingelstiinalta ja Tangelstiinalta tehtävän: tädit lähettävät tytöt pitämään huolta hajamielisestä keksijäveljestään Vekotiituksesta. Onneli ja Anneli tutustuvat Vekotiituksen tilan ihmeellisiin keksintöihin ja joutuvat suureen seikkailuun, kun tilaan kohdistuu purku-uhka. Onneli ja Anneli pelastavat Vekotiituksen keksinnön avulla sukutilan, mutta pelastamisoperaatio vaatii mukaan tuttuja Ruusukujan apujoukkoja ja jopa vierailua unimaailmaan.

Huomioitahan, että voit ostaa kerralla korkeintaa 5 lippua. Mikäli haluat ostaa enemmän lippuja, sinun tulee tehdä uusi varaus. 

Varauksen yhteydessä kysytään kaikkien osallistujien henkilötiedot. Tarvittaessa voit syöttää samat henkilöntiedot useampaan kohtaan. Tärkeintä on että sähköpostiosoite johon liput halutaan on oikein. Mikäli ilmoitetut henkilötiedot ovat eri kuin elokuvaan saapuvan, tästä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

Liput maksetaan verkkopankissa varauksen yhteydessä. Sähköpostiin saapuva maksuvahvistus toimii lippuna elokuvaan saapuessa. 

Tervetuloa!

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 161, ryhmässä on tilaa.

Paikka: Elokuvateatteri Kinolinna, Vuorikatu 9

Päivä ja kello: To: 17.30 - 19.00

Aika: 27.6.2019 - 27.6.2019

Hinta: 3,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 5.4.2019 0:00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

  • -
  • 1 Paikka
  • +