Mikkelin kaupungin liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalvelut

Kielet Haku
På svenska In English

800001 Hulivilielokuva: Risto Räppääjä ja Pullistelija

Risto ja Rauha Räppääjä, Nelli Nuudelipää sekä naapurin Lennart Lindberg lähtevät lomailemaan Voimakallion mökkikylään, jossa kohtaavat voimailukisoihin valmistautuvan isä-poika-parin, Bill ja Sylvester Pöntisen. Rauha ja Nelli intoutuvat yllättäen liikunnasta ja Pöntisten kaksikosta. Risto ja Lennart päättävät näyttää, etteivät ole vellihousuja ja kutsuvat Elvi-tädin valmentamaan heidät kädenvääntökisaan. Tuntuu että kaikilla on uskomuksia toisistaan, mutta onko Riston kuvitelma Sylvesteristä pelkkänä pullistelijana sittenkään totta? 

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan Risto Räppääjä ja pullistelija (Tammi).

Huomioitahan, että voit ostaa kerralla korkeintaa 5 lippua. Mikäli haluat ostaa enemmän lippuja, sinun tulee tehdä uusi varaus. 

Varauksen yhteydessä kysytään kaikkien osallistujien henkilötiedot. Tarvittaessa voit syöttää samat henkilöntiedot useampaan kohtaan. Tärkeintä on että sähköpostiosoite johon liput halutaan on oikein. Mikäli ilmoitetut henkilötiedot ovat eri kuin elokuvaan saapuvan, tästä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

Liput maksetaan verkkopankissa varauksen yhteydessä. Sähköpostiin saapuva maksuvahvistus toimii lippuna elokuvaan saapuessa. 

Tervetuloa!

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 161, ryhmässä on tilaa.

Paikka: Elokuvateatteri Kinolinna, Vuorikatu 9

Päivä ja kello: To: 13.00 - 14.30

Aika: 27.6.2019 - 27.6.2019

Hinta: 3,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 5.4.2019 0:00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

  • -
  • 1 Paikka
  • +