Mikkelin kaupungin liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalvelut

Kielet Haku
På svenska In English

Muista päivittää selaintasi jotta linkit aukeavat!

 

Lue nämä ohjeet huolellisesti läpi ennen kuin aloitat ilmoittautumisen, kiitos.Liikuntapalvelut

1. Valitse Ryhmät -välilehti. Pääset selaamaan kaikkia tarjolla olevia ryhmiä eri valikoista. Voit myös kirjoittaa Hae ryhmiä -kenttään esim. kuntosali. Etusivulla näkyy vain osa ryhmistämme!

2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumislomake. Lomake kysyy kaikkien osallistujien henkilötiedot. Mikäli ilmoitetut henkilötiedot ovat eri kuin konserttiin/näytökseen saapuvan, tästä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

3. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan osallistumismaksun. Ilmoittautumisen yhteydessä on suositeltavaa maksaa kurssisi verkkopankkitunnuksillasi (varaa valmiiksi esille) tai myöhemmin lähettämämme linkin kautta. Viimeisenä vaihtoehtona voit käydä suorittamassa maksun myös suoraan kaupungin kassaan virastotalolle.


4. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle. Ryhmistä ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä materiaalia. Liikuntapalveluista otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut kurssipaikan varasijalta.
 

Lisätietoja:

  • Erityisliikunnanohjaaja Matti Poutiainen, 044 794 2406
  • Liikunnanohjaaja Paula Åhman, 044 7945485
  • Uimahallien vesiliikuntaryhmät: hallimestari Virpi Lahti, 044 794 2444.
  • etunimi.sukunimi@mikkeli.fi


Tervetuloa liikkumaan! Hulivilikarnevaali

Hulivilikarnevaalien lippujen ennakkomyynti on päättynt 24.6.2019 klo 00:00. Lippuja voi ostaa käteisellä tai kortilla Hulivilikarnevaalin infopisteiltä maanantaina 24.6. klo 17-19 Mikkelin satamasta, sunnuntaina 30.6. klo 9-14 Naisvuorelta tai ovimyynnistä ennen näytöstä/konserttia mikäli lippuja riittää.

Lisätietoja:

  • info@hulivilikarnevaali.fi
  • Tapahtuman tuottaja Minttu Tamski, 044 794 5423, minttu.tamski@mikkeli.fi


Nähdään Hulivileillä!