null

Laukaan kunta, Vapaa-aikatoimi

Kielet Haku
På svenska In English

ILMOITTAUTUMINEN LIIKUNTARYHMIIN 

Valitse näiltä hakusivuilta ryhmät, joihin haluat ilmoittautua. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti.

Seniorikortti: Valitse ilmoittautumisen yhteydessä seniorikortti, jos ilmoittaudut useampaan kuin yhteen ryhmään. Seniorikortilla voit osallistua kaikkiin Vapaa-aikapalveluiden ryhmiin syys- ja kevätkaudella rajattomasti. Seniorikortti on tarkoitettu yli 65-vuotiaille sekä erityisryhmiin kuuluville eri ikäisille. Valitse seniorikortti 70 € vain yhdestä ryhmästä, muihin ryhmiin valitse "Ilmoitin jo seniorikortin toisessa ryhmässä. Tästä ryhmästä ei maksua".

Mainitse lisätietoja-kohdassa myös sairauksista tai muista vaivoista, jotka vaikuttavat liikuntaan ja joista ohjaajan olisi hyvä tietää.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan ryhmän maksun, joka lähetetään laskuna. Ryhmiin ilmoittaudutaan koko syys- ja kevätkaudeksi kerrallaan ja kesäryhmiin erikseen. Ilmoittautuessasi ryhmään, sitoudut liikkumaan ryhmissä omalla vastuullasi.

Jos ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä: 040 193 1691 tai liikkuvalaukaa@laukaa.fi


ILMOITTAUTUMINEN UIMAKOULUIHIN JA LIIKUNTAKERHOIHIN

Valitse näiltä hakusivuilta ryhmät, joihin haluat ilmoittautua. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti, alaikäisiltä täytettävä myös huoltajan tiedot. 

Mainitse lisätietoja-kohdassa myös sairauksista, jotka vaikuttavat liikuntaan ja joista ohjaajan olisi hyvä tietää.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan ryhmän maksun, joka lähetetään laskuna. Ilmoittautuessasi ryhmään, sitoudut liikkumaan ryhmissä omalla vastuullasi.

Jos ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä: 040 193 1691 tai liikkuvalaukaa@laukaa.fi


ILMOITTAUTUMINEN LEIREILLE:   

Valitse näiltä hakusivuilta ryhmät, joihin haluat ilmoittautua. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti, HUOM! Kaikkien tiedot, jotka tulevat retkille tai leirille (tarkoittaa että äidit ja lapset leirillä, isät ja lapset leirillä ja yhdessä kesäleirille ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen). Laita lisätietoihin nimi kuka vanhempi tulee mukaan Alaikäisiltä täytettävä myös huoltajan tiedot. Lähetä sitten ilmoittautuminen. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut ja voit peruuttaa ilmoittautumisesi, jos peruutusaikaa on jäljellä tai vapaa-aikatoimistoon p. 014 2675725 tai 014 2675761.  PERUUTUKSET TEHTÄVÄ YLEENSÄ VIIMEISTÄÄN VIIKKOA ENNEN LEIRIN/RETKEN ALKUA.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan osallistumismaksun. Lasku lähetetään n. kahden viikon kuluessa esim. leirin alkamisesta. Maksamattomat osallistumismaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Leirin kohdalla näkyy hinta laukaalaisille, ulkokuntalaisilta peritään 45 € lisämaksu vuonna 2024.

Leirit järjestetään pääasiassa Multamäen leirikeskuksessa Peurunkajärven rannalla.  Leiriläisille lähetetään leirikirjeet noin viikkoa ennen leirin alkua. Laita sähköpostiosoite, koska laitamme sähköpostilla esim. leirikirjeen. Jos leiri peruuntuu, siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, joten kyseiset tiedot ovat tärkeitä ilmoittautumislomakkeessa  Leireistä saat lisätietoja Vatin toimistosta puh. 014 2675725 tai 014 2675761. HUOM! Ilmoita ennakkoon toimistoon ruokavaliot, mahdolliset sairaudet/lääkitykset yms. jotka on huomioitava esim. leirin aikana ja joista leirijohtajan on hyvä olla tietoinen.

Mikäli leiri, retki tai tapahtuma joudutaan peruuttamaan siitä ilmoitetaan tekstiviestillä noin viikko ennen ajankohtaa.