Lahden kaupungin liikuntapalvelut

Kielet Haku

Lasten uimakoulut (Maauimala)

Maauimalassa järjestetään kesän aikana 16 kappaletta, joista 12 alkeisuimakouluja 
ja 4 jatkouimakouluja. Alkeisuimakoulussa harjoitellaan erilaisten leikkien ja
harjoitusten avulla uinnin alkeita; sukeltamista, liukumista, kellumista ja etenemistä vedessä. Tavoitteena on 10 metrin uimataito. Ohjaaja on lasten kanssa vedessä. Alaikäraja 5 vuotta (Ilmoittautua voi kurssin alkuun mennessä 5 vuotta täyttävät). Jatkouimakouluun tulijoita edellytetään, että on oppinut sukeltamaan, liukumaan ja kellumaan sekä etenee 10 m vedessä. Tavoitteena vahvistaa lapsen uimataitoa.
    
Ilmoittautumisohje:
1.    Kun lapsellesi löytyy sopiva uimakouluaika, ilmoita lapsesi mukaan kouluun valitsemalla ostoskoriisi uimakouluryhmä, jolle haluat ilmoittautua. Lapsen voi ilmoittaa vain yhteen uimakouluun!

2.    Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti (lapsen nimi ja henkilötunnus sekä huoltajan tiedot) ja lähetä ilmoittautumislomake. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi, jos olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle.

3.    Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos ryhmä on jo täynnä, saat paikan varasijalle. 

4.    Uimakouluesite löytyy https://www.lahti.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/uimahallit/maauimala

5.    Muistakaa peruuttaa uimakouluvaraus, jos ette pääse osallistumaan uimakouluun. 
Lisätietoja ja peruutukset puh. 050- 3119244

 

Lahen Lapset Liikkuu kevään 2018 ilmoittautuminen on nyt avoinna.

LAHEN LAPSET LIIKKUU lukkarin kautta pääset kokeilemaan eri lajeja joista voit löytää oman juttusi ja saat kaupan päälle kivoja kavereita!

Jokaiseen lajiin voit käydä tutustumassa kaksutta 2-3 kertaa. Ilmoittaudu etukäteen ja varmista paikkasi haluamaasi lajiin ja harjoitusajankohtaan.