Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut/ Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster

Kielet Haku
På svenska

650 Nuorisotilojen kerhokortti/ Klubbkort för ungdomslokaler

Kirkkonummella on viisi nuorisotilaa, joissa lapset ja nuoret voivat tilasta riippuen mm. pelata erilaisia pelejä: pingistä, biljardia, lautapelejä, katsella telkkaria, kuunnella musiikkia, liikkua liikuntatilassa sekä viettää aikaa kavereiden kanssa. Asiantuntevat nuoriso-ohjaajamme ovat juuri Teidän lastanne ja nuorta varten!

Toiminta on tarkoitettu vuosiluokan 3 oppilaille - 17 -vuotiaille. Katso tarkemmat tiedot tiloistamme osoitteesta www.kirkkonummi.fi/nuoriso

Miksi ilmoittautuminen? Tarvitsemme huoltajan yhteystiedot, jotta voimme tavoittaa teidät esim. mahdollisten tapaturmien vuoksi. Kuinka ilmoittaudun? Ilmoita lapsesi ja nuoresi nuorisotilatoimintaan tällä lomakkeella. Lomakkeelle kirjoitetaan ensin lapsen yhteystiedot, sen jälkeen täytä huoltajan tiedot. Järjestelmä vaatii huoltajan henkilöturvatunnuksen, emme kuitenkaan käytä sitä mihinkään. Lähetä lopuksi ilmoittautuminen. Lapsesi/ nuoresi saa seuraavan kerran tilalla käydessään kerhokortin ohjaajalta, kun ilmoittautuminen on tarkistettu.

Ilmoittautuminen alkaa: 17.8.2020 9:00:00

Opettaja: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 500, Ilmoittautuneita 32, Vapaita paikkoja 468

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Aika: 17.8.2020 - 31.5.2021

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät