Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut/ Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster

Kielet Haku
På svenska

701 Nuorisoteatterin ryhmien jonotus

Toimintakausi 2018-2019 on alkanut. Ryhmät ovat nyt täynnä, mutta paikkoja saattaa vapautua myös toimintakauden aikana. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ilmoittaudu jonoon.
Otamme yhteyttä sähköpostitse mikäli paikkoja vapautuu.
Näyttelemisen lisäksi teatterissa voi toimia lavastuksen, puvustuksen, valo-, ääni-, video- ja graafisen suunnittelun sekä teatterituottamisen parissa.
HUOM!
Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta teatterin tekemisestä tai jos olet ensisijaisesti kiinnostunut jostain muusta osa-alueesta kuin näyttelemisestä, kerro se lisätietoa-kohdassa.
Teatterin osallistumismaksun määrittelee vuosittain vapaa-aikajaosto. Vuonna 2018 osallistumismaksu on 170 e / vuosi, maksu peritään kahdessa osassa.
Lisätietoa teatterista www.masalannuorisoteatteri.fi
Masalan Nuorisoteatteri antar nya medlemmar då nya grupper bildas eller om det uppstår lediga platser i befintliga grupper.
Om en plats vid teatern blir ledig, informerar man om det per e-post och textmeddelande.
Utöver att spela kan man i teater arbeta inom scenografi, kostymering, ljus-, ljud-, video- och grafisk planering samt teaterproduktion.
OBS!
Om du har tidigare erfarenhet av teaterverksamhet eller om du i första hand är intresserad av något annat delområde än att spela, meddela om det under ytterligare information.
Teaterns deltagaravgift bestäms årligen av fritidssektionen. År 2018 är deltagaravgiften 170 euro/år och den faktureras i två rater.
Ytterligare information om teatern www.masalannuorisoteatteri.fi

Ilmoittautuminen alkaa: 14.8.2018 9:00:00

Opettaja: Teatteriohjaajat

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 72, Ilmoittautuneita 72, Varalla 5, Vapaita paikkoja 0

Opetuspaikka: MASALAN NUORISOTEATTERI, Ljusdalantie 9, 02430 Kirkkonummi

Aika: 3.9.2018 - 31.5.2019

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät