null

Forssan kuvataidekoulu

Kielet Haku
På svenska In English

ILMOITTAUTUESSASI MENETTELE SEURAAVASTI:


KUVATAIDEKOULU

 

1.  Ilmoittaudu aina ensin UUDET OPPILAAT ryhmään. Valitse ryhmä ostoskoriin ja täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Muista lähettää ilmoittautumisesi. Laskutuksen turvaamiseksi tarvitsemme huoltajan osoitetiedot sekä sosiaaliturvatunnuksen kokonaisuudessaan.


2. Lisätietoja kohtaan voit kirjoittaa ryhmätoiveen tai muuta infoa. Halutessasi voit tutustun ensi lukuvuoden lukujärjestykseen https://www.forssa.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kuvataidekoulu/kuvataidekoulun-opetusryhmat/lukujarjestys/ .  

 

3. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan lukukausimaksun, mikäli et peru oppilaspaikkaa ennen lukukauden alkua kirjallisesti (Forssan kuvataidekoulu, Wahrenink.11A, 30100 Forssa) tai sähköpostitse (teija.lauronen@forssa.fi).  Lasku lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen. Huomaathan, että ulkopaikkakuntalaisilta lapsilta ja nuorilta pääsääntöisesti menee avoimen lukukausimaksu. Tammelalla on 24 ja Jokioisilla 13 kiintiöpaikkaa, ja näillä paikoilla olevien lukukausimaksu on edullisempi. Tutustu lukukausimaksuihin täältä http://www.forssa.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kuvataidekoulu/kuvataidekoulun-opintovuosi-ja-maksut/ 

 

4. Ilmoittautumisajan umpeuduttua, kesäkuun alussa, tiedotamme lapsesi ryhmän sähköpostitse.

 

5. Ryhmien alkamisesta tiedotamme/muistutamme elokuussa sähköpostitse kotiin lähetettävällä tiedotteella.

 

TIETOSUOJA:

Forssan kuvataidekoulu noudattaa henkilötietojen käsittelyssä tietosuoja-asetusta ja muuta voimassa olevaa henkilötietojen käsittelyä ohjaavaa lainsäädäntöä ja normistoa. Yhteys- ja henkilötiedot tallentuvat ilmoitautumisen yhteydessä kurssihallintaohjelma Hellewiin. Ilmoittautuminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Henkilötietoja kuten henkilötunnusta tarvitaan laskutusta varten. Oppilasrekisterin tietoja käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen kun ne on kerätty, eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN!