null

Forssan kuvataidekoulu

Languages Sök
Suomeksi In English

ILMOITTAUTUESSASI MENETTELE SEURAAVASTI:

KUVATAIDEKOULU

 

1. Kirjoita lapsesi ryhmän numero oikealla olevaan haku-kenttään ja hae ryhmä. Numero (esim.800056) on annettu infokirjeessä oppilaalle. Löydät ne myös kootusti ilmoittautumisen ollessa avoinna http://www.forssa.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kuvataidekoulu/ilmoittautuminen-kuvataidekouluun/. Silloin sinun pitää tietää lapsesi ryhmä.


2. Valitse ryhmä ostoskoriin ja täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Lisätietoja kohtaan voit kirjoittaa toiveita tai muuta infoa. Muista lähettä ilmoittautumisesi. Laskutuksen turvaamiseksi tarvitsemme huoltajan osoitetiedot sekä sosiaaliturvatunnuksen kokonaisuudessaan.

 

3. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan lukukausimaksun, mikäli et peru oppilaspaikkaa ennen lukukauden alkua kirjallisesti (Forssan kuvataidekoulu, Wahrenink.11A, 30100 Forssa) tai sähköpostitse (teija.lauronen@forssa.fi).  Lasku lähetetään ilmoittamaasi osoiteeseen. Huomaathan, että ulkopaikkakuntalaisilta lapsilta ja nuorilta pääsääntöisesti menee avoimen lukukausimaksu. Tammelalla on 24 ja Jokioisilla 13 kiintiöpaikkaa, ja näillä paikoilla olevien lukukausimaksu on edullisempi. Tutustu lukukausimaksuihin täältä http://www.forssa.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kuvataidekoulu/kuvataidekoulun-opintovuosi-ja-maksut/ 

 

4. Ryhmien lukujärjestykset valmistuvat kesäkuussa, jonka jälkeen tiedotamme sen kotiin sähköpostitse.

 

5. Ryhmien alkamisesta tiedotamme elokuussa sähköpostitse kotiin lähetettävällä tiedotteella.

 

TIETOSUOJA:

Forssan kuvataidekoulu noudattaa henkilötietojen käsittelyssä tietosuoja-asetusta ja muuta voimassa olevaa henkilötietojen käsittelyä ohjaavaa lainsäädäntöä ja normistoa. Yhteys- ja henkilötiedot tallentuvat ilmoitautumisen yhteydessä kurssihallintaohjelma Hellewiin. Ilmoittautuminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Henkilötietoja kuten henkilötunnusta tarvitaan laskutusta varten. Oppilasrekisterin tietoja käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen kun ne on kerätty, eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN!

Aktuellt

 • 800040

  UUDET OPPILAAT

  Lärare: Nimeä ei löytynyt Opettaja avoin
  plats: Kuvataidekoulu, Wahreninkatu 13, 30100 Forssa
  Hösttermin: 15.8.2022 - 15.12.2022
  Vårtermin: 9.1.2023 - 18.5.2023
  Anmälningstiden börjar: 15.4.2022 8.00
  Antal platser: 140
  Lediga platser